Gesloten aanhangwagens
De 7 zekerheden
  • Meerdere modellen vergelijken uit voorraad, bij ons kan het;
  • Kortste levertijd, rijklaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens;
  • Snelle service uitgevoerd in Drive-in werkplaats;
  • Uitgebreid onderdelenmagazijn met originele fabrieksonderdelen;
  • Gemakkelijke transportservice, thuisbezorgd tot in de garagebox.

Gesloten aanhangwagens

Producten in deze categorie

Gesloten aanhanger huren

Heeft u tijdelijk een aanhangwagen nodig voor het droog vervoeren van uw goederen voor bijvoorbeeld een verhuizing? Dan kunt u eenvoudig een gesloten aanhangwagen huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Wij hebben een ruim assortiment verhuur gesloten aanhangwagens in zowel enkelas als tandemas modellen. Een dichte aanhanger huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant geeft u de zekerheid van een kwalitatieve aanhangwagen waarmee u zonder problemen u werkzaamheden kunt uitvoeren.

Gesloten aanhangwagen huren in Roosendaal

U kunt eenvoudig een gesloten aanhanger huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Wij bieden u de mogelijkheid om online uw reservering te plaatsen op de desbetreffende productpagina. Daarnaast staat onze verhuurafdeling altijd voor u klaar. U kunt in contact komen met één van onze medewerkers via Whatsapp of via het directe telefoonnummer. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan.

Nadat u uw reservering heeft geplaatst zien wij u graag op de afgesproken datum in onze showroom. Na het betalen van de borg ontvangt u van ons een officiële huurovereenkomst waarmee u er zeker van bent dat de huur plaatsvindt volgens de richtlijnen van de BOVAG. Met deze overeenkomst hoeft u ook niet te vrezen voor eventuele politiecontroles onderweg. Bij terugkomst controleren wij de trailer of deze in dezelfde staat terug gebracht is zoals wij hem hebben meegegeven. Vervolgens verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur gesloten aanhangwagen. Heeft u nog extra accessoires nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw verhuur gesloten aanhangwagen in Zeeland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 397 beoordelingen