LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Verhuur kippers

Kipper huren

Heeft u grote verbouw plannen in of aan uw huis of gaat uw tuin op de schop? Maak het uzelf dan niet te moeilijk en huur vandaag nog een kiepaanhanger bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met onze elektrische kipper bent u van alle gemakken voorzien. Het lossen van uw puin gaat zonder problemen aangezien de laadbak volledig elektrisch wordt gekiept waardoor de lading zonder enige moeite wordt gestort.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Elektrische kipper 305x160cm 2100kg","item_id":198710,"currency":"EUR","price":78.64999999999999,"item_brand":"Easyline","item_category":"Verhuur kippers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Elektrische kipper 305x160cm 2100kg

  Bekijk beschikbaarheid

Kipper huren

Heeft u grote verbouw plannen in of aan uw huis of gaat uw tuin op de schop? Maak het uzelf dan niet te moeilijk en huur vandaag nog een kiepaanhanger bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met onze elektrische kipper bent u van alle gemakken voorzien. Het lossen van uw puin gaat zonder problemen aangezien de laadbak volledig elektrisch wordt gekiept waardoor de lading zonder enige moeite wordt gestort.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Kiepaanhanger huren in Roosendaal

  Een kipper huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u op verschillende manieren regelen. Allereerst kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier op de specifieke productpagina. Hier voert u al uw wensen in waarna het formulier terecht komt bij onze verhuurafdeling. U ontvangt altijd een bevestiging van ons indien de reservering geplaatst is. Bent u niet in de gelegenheid om online het formulier in te vullen dan kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met onze verhuurafdeling. Hierbij heeft u de keus om een Whatsapp bericht te sturen of te kiezen voor het directe telefoonnummer.

  Op het moment dat u bij ons de kiep aanhanger komt ophalen dient u borg te betalen welke na afloop wordt verrekend met het totale huurbedrag. U ontvangt na betaling van de borgsom, een officiële huurovereenkomst waardoor u volgens de richtlijnen van de BOVAG een huur wagen mee neemt. Deze overeenkomst geeft u ook zekerheid dat u geen risico’s loopt bij eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

  Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur kipper. Heeft u nog extra spanbanden of een ladingnet nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

  Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor een kipper huren in Zeeland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.