Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Machinetransporters
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Machinetransporters

Producten in deze categorie

Machinetransporter huren

Om op een veilige en comfortabele manier uw machines te vervoeren heeft u een sterke aanhangwagen nodig. Het transport van uw machines zoals een hoogwerker of graafmachine kunt u het beste uitvoeren met een machinetransporter, ook wel dieplader genoemd. Komt het maar zeer zelden voor dat u machines moet transporteren, dan heeft Aanhangwagen XXL West Brabant de oplossing voor u. Wij hebben een dieplader te huur voor een scherpe prijs en van een hoge kwaliteit. Een transporter huren lost het transport probleem voor u op.

Machinetransporter huren in Roosendaal

Indien u besloten heeft om een machinetransporter te huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant dan kunt u op verschillende manieren een reservering plaatsen. Allereerst kunt u op een gemakkelijke manier een reservering plaatsen op pagina van de gewenste machinetransporter. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om een bericht te sturen via WhatsApp en u kunt uiteraard ook rechtstreeks bellen met onze verhuur afdeling. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan.

Op het moment dat u de gesloten wagen komt ophalen ontvangt u na het betalen van de borg, een officiële huurovereenkomst. Met deze overeenkomst bent u er zeker van dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tevens geeft het u zekerheid voor eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Heeft u weinig ervaring of kennis voor het gebruik van een machinetransporter? Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de te huren transporter. Heeft u nog extra accessoires nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor een dieplader verhuur in Zeeland.