Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Motortrailer
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Motortrailer

Producten in deze categorie

Motortrailer huren

Het vervoeren van uw motor(en) gaat u het makkelijkste af met een motortrailer. Gaat u bijvoorbeeld met de auto op vakantie maar u wilt tegelijkertijd ook uw motor meenemen? Of heeft u een opknapper gekocht maar deze dient u wel op te komen halen? Deze mogelijke problemen zijn gemakkelijk op te lossen door het gebruik van een motortrailer. Heeft u voor een korte periode een motoraanhanger nodig? Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u een motortrailer huren. Wij hebben diverse soorten motoraanhangers te huur waardoor we voor ieder type vervoer de juiste trailer kunnen verhuren.

Motortrailer huren in Roosendaal

Aanhangwagens XXL West Brabant hecht veel waarde aan een goede service met korte lijnen. Een motoraanhanger huren is daarom zeer gemakkelijk te regelen. Nadat u een keus heeft gemaakt tussen de diverse trailers kunt u op de desbetreffende pagina direct uw reservering plaatsen. Zodra wij het formulier ontvangen kijken wij naar de beschikbaarheid om vervolgens u een bevestiging te sturen zodat u zeker bent van de motortrailer. Vindt u het prettiger om persoonlijk in contact te komen met onze verhuur afdeling dan is dat mogelijk via Whatsapp of via ons directe telefoonnummer. Deze telefoonnummers vindt u terug op de productpagina’s.

Op de afgesproken datum zien wij u graag terug in onze showroom om de verhuur trailer op te halen. Na een korte uitleg zal een officiële huurovereenkomst worden opgesteld waardoor u zeker bent dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tot slot betaald u een borgsom en kunt u gebruik maken van de aanhanger. Zodra de aanhanger in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur trailer. Heeft u nog extra accessoires, zoals spanbanden nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw huur motortrailer in Zeeland.