Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Motortrailers tweedehands

Een tweedehands motortrailer kopen doet u in Roosendaal bij Aanhangwagens XXL We... Lees meer

Een tweedehands motortrailer kopen doet u in Roosendaal bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. De tweedehands trailers die wij aanbieden worden allemaal grondig gecontroleerd. Als specialist weten wij precies wanneer een gebruikte motortrailer nog in goede staat is of niet. Een moto... Lees meer

Helaas, er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

Motortrailers tweedehands

Een tweedehands motortrailer kopen doet u in Roosendaal bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. De tweedehands trailers die wij aanbieden worden allemaal grondig gecontroleerd. Als specialist weten wij precies wanneer een gebruikte motortrailer nog in goede staat is of niet.

Een motortrailer is een aanhangwagen waarmee u uw motor(en) vervoerd van A naar B. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van een crossmotor naar het circuit of u wilt uw motor meenemen op vakantie dan is een motortrailer het ideale transportmiddel.

Wij bieden de tweedehands motortrailers normaliter nagekeken aan, maar soms zetten we ze ook meteen na inruil op onze website. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs, maar wij kunnen dan geen garantie geven op de kwaliteit van de wagen. Wilt u zeker zijn dat uw aankoop in goede staat is, kies dan voor een onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw aankoop.

Gebruikte motortrailers te koop

Bent u enthousiast geworden na het zien van één van onze tweedehands trailers? Een bezoek aan onze showroom is dan zeker de moeite waard. Hier kunt u rustig een kijkje nemen bij de tweedehands trailer. Sluit de trailer dan volledig aan bij uw wensen, dan heeft u de mogelijkheid om hem direct mee te nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

Neem ook contact met ons op indien u het gewenste model op dit moment niet kunt vinden tussen ons aanbod. Doordat het aanbod dagelijks veranderd kan het voorkomen dat wij op korte termijn wel een dergelijk type binnen krijgen. Wij zullen u dan direct contacteren zodra deze binnen is.

Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod motortrailers om daar het gewenste model te vinden.

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een motortrailer huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien de huur trailers zeer gewild zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan.

Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.