Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Verhuur paardentrailer

Paardentrailer huren?

Op een comfortabele manier uw paard of pony vervoeren doet u met een paardentrailer. Paardentrailers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Aanhangwagens XXL West Brabant biedt u de mogelijkheid om een paardentrailer te huren.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"1,5 paardstrailer 315x130x238cm 1600kg","item_id":180125,"currency":"EUR","price":78.64999999999999,"item_brand":"Henra","item_category":"Verhuur paardentrailer","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  1,5 paardstrailer 315x130x238cm 1600kg

  Bekijk beschikbaarheid

Onze verhuur paardentrailers worden jaarlijks voorzien van een grondige onderhoudsbeurt waardoor u zeker bent dat u veilig op pad kunt met u paard(en). U kunt bij ons een 1,5 paards of 2 paards trailer huren. Heeft u één paard die vervoert moet worden dan volstaat een 1,5 paards trailer. Wilt u twee paarden vervoeren dan is de 2 paards trailer een goede oplossing.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Trailer huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant

  Een verhuur paardentrailer geschikt voor één paard of voor twee paarden kunt u bij Aanhangwagens XXL West Brabant voor zowel een korte als voor een langere periode huren. Via het reserveringsformulier op de pagina van het gewenste product kunt u al uw wensen en behoeftes invullen. Onze verhuurafdeling zal uw aanvraag behandelen en u altijd een bevestiging terug sturen om de huur te bevestigen. Komt u liever persoonlijk in contact met de verhuurafdeling dan is bellen naar het directe nummer of een bericht sturen via WhatsApp ook mogelijk. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan. Het kan voorkomen dat de verhuur trailer op de door u gekozen datum niet beschikbaar is. Wij zullen er dan alles aan doen om een alternatief te zoeken zodat u toch gebruik kunt maken van één van onze trailers.

  Trailer verhuur bij de specialist in Roosendaal

  Voor het huren van een aanhangwagen of paardentrailer vragen wij vooraf een borgsom welke betaald dient te worden op het moment dat u de trailer komt ophalen. Bij terugkomst zullen wij de paardentrailer controleren of deze in dezelfde staat is teruggebracht zoals wij hem hebben mee gegeven. Is alles in orde dan verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom. Om u de zekerheid te geven dat de huur volgens de officiële weg plaatsvindt ontvangt u van ons een huurovereenkomst waarin staat dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt.

  Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de paardentrailer die u komt huren. Heeft u nog extra accessoires nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren. Wij willen u attenderen dat onze trailers vaak in gebruik zijn dus wilt u een paardentrailer huren, dan raden wij u aan tijdig uw reservering te plaatsen.

  Een aanhanger of paardentrailer huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor paardentrailer verhuur in Zeeland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.