Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Paardentrailer
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Paardentrailer

Producten in deze categorie

Paardentrailer huren?

Op een comfortabele manier uw paard of pony vervoeren doet u met een paardentrailer. Paardentrailers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Aanhangwagens XXL West Brabant biedt u de mogelijkheid om een paardentrailer te huren. Onze verhuur paardentrailers worden jaarlijks voorzien van een grondige onderhoudsbeurt waardoor u zeker bent dat u veilig op pad kunt met u paard(en). U kunt bij ons een 1,5 paards of 2 paards trailer huren. Heeft u één paard die vervoert moet worden dan volstaat een 1,5 paards trailer. Wilt u twee paarden vervoeren dan is de 2 paards trailer een goede oplossing.

Trailer huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Een verhuur paardentrailer geschikt voor één paard of voor twee paarden kunt u bij Aanhangwagens XXL West Brabant voor zowel een korte als voor een langere periode huren. Via het reserveringsformulier op de pagina van het gewenste product kunt u al uw wensen en behoeftes invullen. Onze verhuurafdeling zal uw aanvraag behandelen en u altijd een bevestiging terug sturen om de huur te bevestigen. Komt u liever persoonlijk in contact met de verhuurafdeling dan is bellen naar het directe nummer of een bericht sturen via WhatsApp ook mogelijk. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan. Het kan voorkomen dat de verhuur trailer op de door u gekozen datum niet beschikbaar is. Wij zullen er dan alles aan doen om een alternatief te zoeken zodat u toch gebruik kunt maken van één van onze trailers.

Trailer verhuur bij de specialist in Roosendaal

Voor het huren van een aanhangwagen of paardentrailer vragen wij vooraf een borgsom welke betaald dient te worden op het moment dat u de trailer komt ophalen. Bij terugkomst zullen wij de paardentrailer controleren of deze in dezelfde staat is teruggebracht zoals wij hem hebben mee gegeven. Is alles in orde dan verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom. Om u de zekerheid te geven dat de huur volgens de officiële weg plaatsvindt ontvangt u van ons een huurovereenkomst waarin staat dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de paardentrailer die u komt huren. Heeft u nog extra accessoires nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren. Wij willen u attenderen dat onze trailers vaak in gebruik zijn dus wilt u een paardentrailer huren, dan raden wij u aan tijdig uw reservering te plaatsen.

Een aanhanger of paardentrailer huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor paardentrailer verhuur in Zeeland.