Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Veetrailer tweedehands

Tweedehands veetrailer

Veetrailers zijn verkrijgbaar in een enkeldeks maar ook in een dubbeldeks uitvoering. Vanzelfsprekend kunt u met een dubbeldeks uitvoering meer vee vervoeren dan met een enkeldeks uitvoering.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen Veetrailer tweedehands in ons assortiment

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Bent u op zoek naar een veetrailer maar u wordt tegengehouden door de investering dan is een tweedehands veewagen een goed alternatief. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft mede door de vele contacten binnen de markt regelmatig tweedehands veetrailers in het assortiment. De wagens die bij ons binnenkomen worden vooraf eerst gecontroleerd om zeker te zijn dat we een kwalitatieve veewagen aan kunnen bieden.

   Ontvang gratis tips via Whatsapp
   Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

   Een veetrailer is een gesloten aanhangwagen waarmee u zowel groot- als kleinvee kunt vervoeren. Door de aluminium opbouw en de vloer die gemaakt is van traanplaat, staat een veetrailer garant voor jarenlang plezier. Aangezien de veewagen in contact komt met urine, mest of andere vloeistoffen is het van belang dat de wagen met regelmaat wordt schoongemaakt. Door aandacht te geven aan onderhoud zorgt u er voor dat het vee comfortabel maar ook veilig vervoerd kan worden.

   Gebruikte veewagen kopen

   Zit er voor u tussen ons aanbod tweedehands veewagens een interessant model bij? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom om de trailer te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de trailer direct mee nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

   Heeft u ons aanbod bekeken en zit er op dit moment geen geschikte tweedehands veetrailer tussen? Wij raden u toch aan om even contact met ons op te nemen. Indien we een gebruikte veewagen binnen krijgen die voldoet aan uw vraag, dan kunnen wij direct contact met u opnemen. Een kijkje nemen tussen het reguliere aanbod veetrailers om daar het gewenste model te vinden behoort ook tot de mogelijkheden.

   Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken.

   Welke soorten aanhangwagens zijn er?

   Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

   Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

   Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

   Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

   Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

   De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

   Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

   Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.