Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Paardentrailers

Paardentrailer kopen?

Wilt u een nieuwe paardentrailer kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 7800 vierkante meter hebben wij vele soorten paardentrailers staan.

Wij bieden trailers van verschillende kwaliteitsmerken in verschillende maatvoeringen. In het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u dus ongetwijfeld een geschikt model.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Een geschikte trailer kopen

  Door het grote aanbod in paardenaanhangers is het soms lastig om een model te vinden dat past bij u en uw paard. Een paardentrailer kopen vraagt immers de nodige aandacht. Een dergelijke trailer is natuurlijk bedoeld als investering op de lange termijn, daarom helpen onze enthousiaste vakmensen u graag verder. Wij hebben de volgende trailers in ons assortiment:

  Een geschikt model is natuurlijk afhankelijk van uw paard. In ons advies naar u houden we rekening met schofthoogtes, staruimte en hoofdruimte bij eventuele schrikreacties. Zoals eerder aangegeven is de aanschaf van een paardenaanhangwagen bedoeld voor de lange termijn, daarom adviseren wij u ook graag over de opbouw van de trailer. Waar bent u naar op zoek en wat past het beste bij uw budget? U kunt kiezen voor een trailer met een kunststof opbouw met houtinleg, voor een aluminium opbouw of voor een geheel polyester paardentrailer. Een tevreden ruiter en natuurlijk ook een tevreden paard zijn onze prioriteit.

  Vele mogelijkheden

  Voor advies over een nieuwe trailer voor uw paard kunt u dus altijd terecht bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Wilt u zich alvast online oriënteren bekijk dan één van de categorieën zoals hierboven aangegeven. Wij hebben veel nieuwe paardentrailers direct op voorraad staan. Verder hebben wij alle aanbiedingen voor u op een rij gezet en u kunt ook ons tweedehands aanbod bekijken. Ook heeft u de mogelijkheid om een trailer te huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een paardentrailer aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.