Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Koetsentrailer
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Koetsentrailer

Producten in deze categorie

Koetsentrailer kopen?

Wilt u een koetsentrailer kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij vele soorten paardentrailers. Wij bieden koetsentrailers aan van Humbaur en Montana. Bent u dus op zoek naar een dergelijke trailer, dan helpen wij u graag verder.

Mogelijkheden bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Het vervoeren van paard en koets tegelijkertijd is geen probleem met één van de marathon trailers van Aanhangwagens XXL West Brabant. De varianten in het assortiment zijn geschikt voor 2 paarden en daarbij de mogelijkheid om de koets te vervoeren. Door een stevig en stabiel aluminium frame met verticale rails is het oprijden van uw koets geen enkel probleem. Bovendien is bij de Humbaur variant de breedte aan te passen zodat deze precies past bij de spoorbreedte van de koets. Bij de Montana variant zet u de koets op een dicht platform. Wat beide trailers gemeen hebben is dat ze vele vastzetpunten hebben waardoor u tijdens het rijden met de trailer niet voor onverwachte en ongewenste verassingen komt te staan.

Veilig op pad met uw koetsentrailer

Veiligheid voor u en uw paarden gaat altijd voorop. Om die reden zijn de marathon trailers uit het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant zo ingericht dat de verdeling van het gewicht optimaal is. Overigens zien de trailers er verder vrijwel hetzelfde uit als de originele 2 paards trailer variant.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een koetsentrailer te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw marathon trailer in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw koetsentrailer in Zuid-Holland.