LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Actiemodellen kipper

Kipper aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Bent u op zoek naar een goedkope aanhangwagen kipper? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 7800 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten kipper aanhangwagens staan. Wij hebben goedkope aanhangwagens kippers van de merken Saris en Easyline. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant

Producten in deze categorie

Een aanhanger kipper aanbieding die bij u past

Een kieper bespaart u veel tijd bij het laden en met name lossen van uw lading. Zo is los gestort materiaal zoals zand of grond binnen een handomdraai gelost. Om die reden zijn deze wagens populair bij zowel bedrijven als bij particulieren die veel in tuinen werken en die regelmatig eerder genoemd materiaal uit hun wagen moet halen. Aanhangwagens kipper zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en gewichtsklassen. Belangrijk is natuurlijk het kiepsysteem, dit systeem is zowel elektrisch bediend als handmatig bediend te verkrijgen. Gebruikt u het kiepsysteem vaak? Dan raden wij een elektrisch bediend systeem aan. Gebruikt u het kiepsysteem slechts af en toe? Dan heeft u voldoende aan een handmatig systeem. Wilt u advies over welke goedkope kipper past bij u? Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag verder.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Overige mogelijkheden voor een goedkope kipper

  Kunt u tussen de aanhangwagen kipper aanbiedingen niet het model vinden dat bij u past? Bekijk dan ons reguliere aanbod. Hier hebben wij nog veel meer soorten kippers staan tegen een goede prijs. Ook hebben wij met regelmaat goede kwaliteit tweedehands kippers. Als u een occasion type vindt dat aansluit bij uw wensen, reageer dan snel. Deze wagens zijn namelijk zeer populair.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope kipper aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw kipper aanbieding in Zeeland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken kippers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan kippers. Zo bieden wij de volgende merken kiepaanhangwagens:

  Zoekt u een kipper van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de kiepaanhangwagen trekken?

  De regels omtrent het trekken van een kipeprs zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.nl/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een kipper te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een kipper te leasen. U kunt de kipper dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de kiepaanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.