Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Bij het kopen van een gesloten aanhanger is veel mogelijk. Trailers met een dichte bak zijn er in allerlei uitvoeringen en dienen meestal een specifiek doel. Wat u zoekt is vaak dus afhankelijk van waarvoor u de aanhangwagen wilt gebruiken. Maar waar u ook voor kiest, bij Aanhangwagens XXL West Brabant zult u merken dat wij voor onze gesloten aanhangers prijzen vragen die bijzonder aantrekkelijk zijn. We hebben dichte trailers nieuw en uit voorraad leverbaar, maar tevens tweedehands of op bestelling voor u gebouwd.

Dichte aanhanger in groot aantal varianten

De toepassingen van gesloten aanhangwagens zijn zeer uiteenlopend en deze verscheidenheid komt dan ook terug in ons assortiment. U kunt u bij ons terecht voor onder meer een vries- of koelwagen, dichte auto-, motor-, machine- of fietstransporter, bloemenwagen, bagageaanhanger, vee- of paardentrailer, presentatie-, beurs-, podium-, promotie- of verkoopaanhangwagen, lestrailer en schaft- of sanitairaanhanger. Daarnaast verkopen we gesloten trailers die breder inzetbaar zijn. Deze lenen zich bijvoorbeeld voor het vervoer van inboedel, meubelen, hout en soortgelijke goederen.Veel multifunctionele modellen zijn voorzien van achterdeuren of een zijdeur, maar u koopt bij ons ook net zo gemakkelijk een gesloten aanhangwagen met laadklep of een aanhangwagen deur klep combinatie. En wat uw voorkeur ook heeft, de gesloten aanhanger prijzen die wij hanteren zijn bijzonder aantrekkelijk.

Gerenommeerde merken gesloten aanhangwagens

De betaalbare prijs die een gesloten aanhangwagen nieuw bij ons heeft, betekent niet dat wij trailers in een mindere klasse aanbieden. Integendeel zelfs, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom verkopen we met name aanhangers van gerenommeerde fabrikanten. Wij zijn onder andere de officiële dealer van merken als Easyline, Ifor Williams, Proline en Saris. De aanhangwagens zijn beschikbaar in gewichtscategorieën van 750 kg tot 3500 kg en leverbaar als enkelasser, tandemasser of tridemasser. Hoewel er in diverse gewichtsklassen zowel trailers met een enkele als dubbele as worden verkocht, geldt als algemene regel dat zwaardere modellen doorgaans meerdere assen hebben. Onder meer de Proline dichte aanhangwagen met een lengte, breedte en hoogte van 545x244x210cm en een gewicht van 3000kg heeft bijvoorbeeld drie assen. Vanzelfsprekend liggen voor een grotere en zwaardere gesloten aanhangwagen de prijzen wat hoger dan voor een kleiner exemplaar. Ook moet u rekening houden met het totaal gewicht van het trekkende voertuig en de aanhangwagen samen als u gebruik maakt van het reguliere B rijbewijs.

Accessoires bij gesloten aanhanger

Wij bieden de mogelijkheid om optionele extra’s bij uw nieuwe trailer aan te schaffen. De prijs voor een gesloten aanhanger zal daardoor uiteraard wel iets hoger uitpakken, maar blijft alleszins in verhouding. Het kan bij aanvullende accessoires gaan om oprijplaten, een interne camera om uw paard tijdens het transport in het oog te houden, of het installeren van een ophangsysteem voor vlees of cargorails en -stangen voor het vastzetten van Deense karren of bloemenveilingwagens. Verder kan een nieuw gesloten model aanhangwagen worden uitgerust met een antidiefstal-, koppelings- of disselslot, een reservewiel of steunpoten. Wat op het gebied van accessoires mogelijk is, wordt bepaald door de fabrikanten. Voor wensen waaraan zij niet kunnen voldoen, bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerk. Op onze speciaalbouw-afdeling passen wij een bestaande of nieuwe gesloten aanhangwagen volledig aan uw wensen aan.

Prijs gesloten aanhanger bij leaseplan

Nieuw, tweedehands, met extra accessoires of speciaalbouw, voor de afbetaling van uw gesloten aanhangwagen kunt u altijd een leasecontract afsluiten. Zo hoeft u niet in één keer de gehele verschuldigde trailerprijs te betalen, maar schrijven we maandelijks een bedrag af. Wij hanteren leaseperiodes van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Bepalend voor de leasebedragen die wij rekenen zijn de gesloten aanhangwagen prijzen, of er een trailer wordt ingeruild en hoeveel er is aanbetaald.

Onderhoud en reparatie van gesloten aanhangers

Rond de prijzen voor reparaties en onderhoudsklussen komen wij u eveneens tegemoet. Wij voeren diverse vormen van onderhoud uit, waaronder volledige onderhoudsbeurten. Het is aan te raden minstens één keer per jaar onderhoud aan uw aanhangwagen te laten verrichten, zeker als u een ondernemer bent. Vooral de remmen, lagers en banden zijn van belang voor de veiligheid van u en uw werknemers. Een jaarlijkse controle verkleint de kans op problemen aanzienlijk. Maak een afspraak en breng uw aanhanger langs voor professioneel onderhoud uitgevoerd in onze drive in werkplaats die standaard voorzien is van enthousiaste medewerkers die vakbekwaam te werk gaan.

Voordelige gesloten aanhangwagens prijzen

Indien u voor uw bedrijf of vrijetijdsbesteding een dichte aanhanger voordelig wilt kopen, dan slaagt u bij Aanhangwagens XXL West Brabant zeker. En kunnen wij een bepaalde uitvoering niet uit voorraad leveren, dan is deze altijd voor u bestellen. Wat wij op dit moment in ons aanbod hebben, staat aangegeven op onze website. Natuurlijk is het tevens mogelijk om bij ons langs te komen op industriegebied Borchwerf II in Roosendaal. U kunt de gesloten trailers van dichtbij zien en zo de verschillende modellen met diverse afmetingen in onze voorraad dus makkelijk vergelijken. Ziet u het juiste exemplaar staan, dan doet u ook nog eens uw voordeel met de kortste levertijd: Deze is direct uit voorraad leverbaar en we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt, tevens vindt u een nieuwe gesloten aanhangwagen nergens goedkoper.

Beoordeling door klanten 9/10 - 451 beoordelingen