Bakwagens enkelas
De 7 zekerheden
  • Meerdere modellen vergelijken uit voorraad, bij ons kan het;
  • Kortste levertijd, rijklaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens;
  • Snelle service uitgevoerd in Drive-in werkplaats;
  • Uitgebreid onderdelenmagazijn met originele fabrieksonderdelen;
  • Gemakkelijke transportservice, thuisbezorgd tot in de garagebox.

Bakwagens enkelas

Producten in deze categorie

Bakwagen enkelas kopen?

Wilt u een nieuwe enkelasser aanhanger kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten bak aanhangwagens staan. Wij hebben enkelas bakwagens van de merken Proline, Loady, Saris en Anssems. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte enkelasser in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

De voordelen van een enkelas bakwagen

De enkelas bakwagen is de kleine aanhanger die u het meest op de weg ziet. Dit komt omdat dit type vaak wordt gebruikt door particulieren. Enkelassige aanhangwagens zijn er in verschillende varianten, van een totaalgewicht van 750 kilogram, tot aan 1350 kilogram. We hebben geremde en ongeremde enkelas aanhangwagens. Doordat dit kleine aanhangers zijn, is het makkelijk om ruimte te vinden om ze te stallen. Dat is ook de reden dat bedrijven kiezen om een dergelijke aanhangwagen aan te schaffen. Vooral ZZP’ers, die krapper in hun opslagmogelijkheden zitten, of bedrijven die niet frequent een aanhangwagen gebruiken, maken allen gebruik van een enkelas bakwagen.

Een ander voordeel van het aanschaffen van een bakwagen is dat u deze gewoon mag trekken met een rijbewijs B. Zo heeft u in een bedrijf nooit problemen dat er mensen zijn die niet over het juiste rijbewijs beschikken. Verder hebben wij deze aanhangwagens vrijwel altijd op voorraad staan. Beslist u om een voorraad model aan te schaffen, dan kunt u deze direct meenemen. Wij maken de aanhanger rijklaar terwijl u koffie drinkt.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een bakwagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw enkelas bakwagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw enkelasser aanhanger in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 357 beoordelingen