Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Gesloten tandemas
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Gesloten tandemas

Producten in deze categorie

Tandemas gesloten aanhangwagen kopen?

Wilt u een nieuwe tandemas gesloten aanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten gesloten aanhangwagens staan. Wij hebben tandemas dichte aanhangwagens van de merken Proline, Ifor Williams, Easyline en Saris. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte tandemas gesloten wagen in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

De ideale metgezel voor onderweg

De dichte aanhanger is een ideale metgezel voor onderweg. Al uw spullen staan droog en uw lading is goed beveiligd. Alle tandemas gesloten aanhangers van Aanhangwagens XXL West Brabant zijn namelijk standaard al voorzien van een antidiefstalslot op de achterdeur (of desgewenst op de oprijklep). Ook het vastsjorren gaat erg makkelijk, want er zijn diverse vastzetsystemen te verkrijgen die uw lading optimaal zekeren. Een gesloten tandemasser, gesloten bakwagen, gesloten plateauwagen of surfaanhangwagen zijn de perfecte middelen om uw goederen te transporteren.

Vele verschillende mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat onze tandemas gesloten aanhangwagens geschikt zijn voor uw doel, zijn deze is vele verschillende afmetingen te verkrijgen. U heeft bij Aanhangwagens XXL West Brabant een grote keuze in lengtes, breedtes en hoogtes. Alles is erop ingericht om de dichte aanhangwagen specifiek aan te laten sluiten bij uw wensen. Een dergelijke tandemas wagen is al te verkrijgen in een lengte van drie meter. Wij hebben echter ook grote gesloten aanhangers van maar liefst zes meter lang en 2 meter hoog. Ook in laadvermogen heeft u heel veel mogelijkheden. Zo schaft u bij ons de tandemas dichte aanhanger aan die helemaal past bij uw wensen. Toch liever een kleiner model? Bekijk dan onze enkelas modellen. Als laatste bent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant in de gelegenheid de aanhanger helemaal naar uw wensen in te richten. Er zijn vele opties en accessoires te verkrijgen, onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens geven u hier graag advies over.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een tandemas gesloten aanhangwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw gesloten tandemas aanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw tandemas gesloten aanhangwagen in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 450 beoordelingen