Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
3/4 paards trailer
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.
Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen 3/4 paards trailer in ons assortiment

3 paards trailer of 4 paards trailer kopen?

Wilt u een 3 paards trailer of een 4 paards trailer kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij vele soorten paardentrailers. Wij bieden 3 paards trailers en 4 paards trailers aan van het kwaliteitsmerk Ifor Williams. Bent u dus op zoek naar een dergelijke trailer, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mogelijkheden bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Is een 1,5 paards of 2 paards trailer niet groot genoeg voor u? Dan is een 3 paards trailer of een 4 paards trailer wellicht een betere keuze. Deze trailers bieden ruimte aan drie of meer paarden. Het aanbod aan dit soort trailers is beperkt, wij bieden namelijk niet veel 3 paards trailers te koop aan, hetzelfde geldt voor de 4 paards variant. Maar de Ifor Williams trailer uit ons assortiment is wel een zeer betrouwbare trailer en heeft het grote voordeel dat hij relatief onderhoudsvrij is.

Ingericht op het paard

Bij 3 paards trailers en 4 paards trailers is de binnenkant van de trailer zo efficiƫnt mogelijk ingericht. De paarden moeten zich comfortabel voelen in de trailer, stabiliteit is daarin het belangrijkste. In de keuze van ons assortiment hebben we hier al aan gedacht, zowel voor de paarden als voor de ruiter is er rekening gehouden met bewegingsruimte. Prioriteit is natuurlijk om de paarden zo veilig mogelijk van A naar B te kunnen vervoeren.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een 3 paards trailer of 4 paards trailer te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw 3 paards trailer in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw 4 paards trailer in Zuid-Holland.