Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Autotransporters

Autotransporter kopen?

Wilt u een nieuwe autotransporter kopen of huren in Nederland? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten autotransporters staan. Zo hebben wij enkelas transporters waar u door middel van rijplaten het voertuig op de wagen kunt rijden, maar wij hebben bijvoorbeeld ook een tandemas kantelbare autoambulance. Een geschikte autotransporter vindt u dus ongetwijfeld in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Producten in deze categorie

Zo hebben wij enkelas transporters waar u door middel van rijplaten het voertuig op de wagen kunt rijden, maar wij hebben bijvoorbeeld ook een tandemas kantelbare autoambulance. Een geschikte autotransporter vindt u dus ongetwijfeld in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  De autoambulance vinden die bij u past…

  Als u veel met auto transport bezig bent voor uw werk of in uw vrije tijd, dan is een auto trailer een belangrijk hulpmiddel voor u. Het kiezen voor een geschikt model hangt af van een aantal factoren. Wat voor soort voertuigen vervoert u met name? Hoe vaak denkt u de autotransporter te gebruiken? Wanneer u namelijk dagelijks de weg op gaat om zware voertuigen te vervoeren, dan heeft u logischerwijs een ander soort auto trailer nodig dan wanneer u slechts af en toe, hobbymatig auto’s vervoert. Bent u echt zuinig op de voertuigen die u vervoert? Dan kunt u bij Aanhangwagens XXL West Brabant zelfs een gesloten autotransporter aanschaffen.

  Aanpassen aan uw persoonlijke wensen

  Een autotrailer kunt u vrijwel helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. Allereerst kiest u natuurlijk voor de soort transporter die bij u past. Nieuw of occasion. Wilt u een kantelbare autotransporter of vindt u het prettiger om met rijplaten te werken? Vervolgens bepaalt u wat voor vloer u in de transporter wilt. Wilt u een gesloten vloer? Of een vloer die bestaat uit rijbanen? Als laatste kunt u dan gaan bekijken hoe u de autoambulance nog beter aan uw wensen kunt aanpassen. Vervoert u vaak auto’s die niet meer werken? Dan kan een lier voor u een interessante toevoeging zijn. Als het in eerder genoemde geval dan om zwaardere auto’s gaat, dan kunt u zelfs voor een elektrische lier kiezen om uw werk nog makkelijker te maken. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant geven wij u graag advies over welke mogelijkheden u allemaal heeft. Onze enthousiaste vakmensen van de speciaalbouw afdeling staan graag voor u klaar zodat u de autotrailer kunt kopen die perfect bij u past.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Wilt u meer weten over een bepaalde autotransporter uit ons assortiment? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal (Nederland), op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17, op ongeveer 40 minuten van Antwerpen.

  PAK Schore voor uw autotransporter in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw autotrailer in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken autotransporters heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan autotransporters. Zo bieden wij de volgende merken autotransporters:

  Zoekt u een autotransporter van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de autotransporter trekken?

  De regels omtrent het trekken van een autotransporter zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.nl/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een autotransporter te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een autotransporter te leasen. U kunt de autotransporter dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de autotransporter 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.