Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Autotransporters
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Autotransporters

Producten in deze categorie

Autotransporter kopen?

Wilt u een nieuwe autotransporter kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten autotransporters staan. Zo hebben wij enkelas transporters waar u door middel van rijplaten het voertuig op de wagen kunt rijden, maar wij hebben bijvoorbeeld ook een tandemas kantelbare autoambulance. Een geschikte autotransporter vindt u dus ongetwijfeld in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

De autoambulance vinden die bij u past…

Als u veel met auto transport bezig bent voor uw werk of in uw vrije tijd, dan is een auto trailer een belangrijk hulpmiddel voor u. Het kiezen voor een geschikt model hangt af van een aantal factoren. Wat voor soort voertuigen vervoert u met name? Hoe vaak denkt u de autotransporter te gebruiken? Wanneer u namelijk dagelijks de weg op gaat om zware voertuigen te vervoeren, dan heeft u logischerwijs een ander soort auto trailer nodig dan wanneer u slechts af en toe, hobbymatig auto’s vervoert. Bent u echt zuinig op de voertuigen die u vervoert? Dan kunt u bij Aanhangwagens XXL West Brabant zelfs een gesloten autotransporter aanschaffen.

Aanpassen aan uw persoonlijke wensen

Een autotrailer kunt u vrijwel helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. Allereerst kiest u natuurlijk voor de soort transporter die bij u past. Wilt u een kantelbare autotransporter of vindt u het prettiger om met rijplaten te werken? Vervolgens bepaalt u wat voor vloer u in de transporter wilt. Wilt u een gesloten vloer? Of een vloer die bestaat uit rijbanen? Als laatste kunt u dan gaan bekijken hoe u de autoambulance nog beter aan uw wensen kunt aanpassen. Vervoert u vaak auto’s die niet meer werken? Dan kan een lier voor u een interessante toevoeging zijn. Als het in eerder genoemde geval dan om zwaardere auto’s gaat, dan kunt u zelfs voor een elektrische lier kiezen om uw werk nog makkelijker te maken. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant geven wij u graag advies over welke mogelijkheden u allemaal heeft. Onze enthousiaste vakmensen staan graag voor u klaar zodat u de autotrailer kunt kopen die perfect bij u past.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Wilt u meer weten over een bepaalde autotransporter uit ons assortiment? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw autotransporter in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw autotrailer in Zuid-Holland.