Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Gewone bakwagens

Ruim assortiment bakaanhangwagens

De bakaanhangwagen is de meest bekende aanhanger, deze wordt door zowel particulieren als bedrijven veel gebruikt. Door de relatief kleine omvang kunt u de bakwagen eenvoudig kwijt bij uw huis of bedrijf. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant hebben we een groot aanbod bakaanhangwagens, waardoor er zeker een geschikt model tussen zit voor u.

In ons assortiment bakaanhangwagens vindt u verschillende merken, waarvan veel direct uit voorraad leverbaar:

 • Loady
 • Proline
 • Anssems
 • Saris

Gewicht bakwagen

Bij de aanschaf van een aanhangwagen is de maximum massa erg belangrijk. Als u lichte goederen, zoals tuinafval of meubels vervoert, dan is een kleine bakwagen van 750 kg zeer geschikt voor uw werkzaamheden. Gaat het om het vervoeren van zwaardere spullen? Dan is ons advies om een bakwagen met een massa van meer dan 750 kg aan te schaffen. Het gewicht van de aanhanger is bepalend voor het rijbewijs dat u nodig heeft om hier mee te mogen rijden. Wilt u weten welk rijbewijs nodig is bij welke aanhangwagen? Kijk dan op onze pagina met alle informatie voor rijbewijzen.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Tandemas en enkelas bakwagen

  De bakwagen enkelas is een open aanhanger die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Door de enkele as is deze kar eenvoudig te manoeuvreren. Een tandemas bakaanhangwagen heeft twee assen, het voordeel hiervan is dat de aanhanger meer laadvermogen heeft. Dat is logisch, want het gewicht wordt door twee assen gedragen in plaats van een enkele as. Daarnaast ligt de stabiliteit van een tandemas beter vergeleken met de enkelasser.

  Wilt u een bakwagen kopen, dan zijn er verschillende uitvoeringen waar u uit kunt kiezen. Hierbij kan gedacht worden aan een houten of aluminium uitvoering, geremd of ongeremde variant en het gewicht is bepalend in uw keuze. Het grote voordeel van de bakwagen is de relatief kleine omvang waardoor u deze gemakkelijk kwijt kunt bij uw woning en bedrijf.

  Bakaanhangwagen kopen

  Door ons grote aanbod bent u bij ons aan het goede adres voor het kopen van een bakwagen. In onze showroom hebben we veel modellen staan die u kunt bekijken bij een bezoek. Velen hiervan zijn direct uit voorraad leverbaar. De aanschaf van een aanhangwagen kan een flinke investering zijn, vooral als het om een nieuw model met extra accessoires gaat. Daarom kunt u bij ons ook een bakaanhangwagen leasen, hierbij betaalt u per maand een vast bedrag. Na het betalen van de laatste termijn is de nieuwe bakwagen volledig uw eigendom.

  Gaat u de bakwagen gebruiken voor slechts een dag of paar dagen? Kijk dan eens bij onze bakwagen huren, hier heeft u keus uit verschillende modellen. U kunt de aanhanger reserveren eenvoudig via onze website voor de gewenste dagen.

  Tweedehands bakaanhangwagen

  Wilt u een bakwagen kopen, maar voor een kleiner budget? Neem dan een kijkje in ons assortiment tweedehands aanhangers. Wij krijgen regelmatig modellen aangeboden die wij, na een controle, te koop op de website zetten. Sommige aanhangwagens zetten wij direct online voor de verkoop, deze zijn nog voordeliger, maar hier heeft u geen garantie op. Wilt u zeker weten dat uw aanhanger goed is, laat dan onze monteurs een onderhoudsbeurt uitvoeren. U krijgt dan ook gelijk 3 maanden garantie op uw aankoop. Zo kunt u voor een leuk prijsje een mooie occassion bakwagen vinden.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.