Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Gesloten enkelasser
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Gesloten enkelasser

Producten in deze categorie

Enkelas gesloten aanhangwagen kopen?

Wilt u een nieuwe enkelas gesloten aanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten gesloten aanhangwagens staan. Wij hebben enkelas dichte aanhangers van de merken Proline, Easyline en Saris. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte enkelas gesloten wagen in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Vele verschillende mogelijkheden

Enkelas gesloten aanhangwagens kunnen voor veel verschillende doeleinden worden ingezet. Denk hierbij aan hulp bij een verhuizing. U kunt uw inboedel droog vervoeren in de dichte aanhangwagen. Verder kunt u deze wagens ook inzetten voor het vervoeren van bijvoorbeeld motoren, scooters of fietsen. Er zijn veel verschillende uitvoeringen enkelas gesloten aanhangers te verkrijgen. Verschil zit hem naast de lengte, hoogte, breedte en laadvermogen ook in de opbouw van de wanden. Zo kunt u kiezen voor sandwich wanden, voor mulitplex wanden en zelfs voor een gesloten aanhangwagen met polyester opbouw.

Aanpassen naar uw specifieke wensen

De achterkant van een enkelas dichte aanhanger is standaard voorzien van één of twee deuren, maar er zijn andere uitvoeringen mogelijk. Een optie die ook verkrijgbaar is, is een oprijklep waardoor het in- en uitrijden van machines of zwaardere goederen makkelijker uit te voeren is. Verder kan er gedacht worden aan wielen onder of naast de bak en u kunt zelfs kiezen voor een zijdeur, zijklep of rolluiken voor uw dichte aanhangwagen. Verder zijn er nog andere opties te verkrijgen zoals een neuswiel, steunpoten of een ladingvastzetsysteem.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een enkelas gesloten aanhangwagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw gesloten enkelas aanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw enkelas gesloten aanhangwagen in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 450 beoordelingen