Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Gesloten enkelasser
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Gesloten enkelasser

Producten in deze categorie

Gesloten enkelasser voor bedrijf en particulier

Gesloten aanhangwagens enkelas zijn populaire trailers, die zich lenen voor uiteenlopend goederenvervoer. De aanhangers worden met name ingezet voor transporten met een beperkt gewicht. Desalniettemin laat het aanbod veel verscheidenheid zien en kunt u een gesloten aanhangwagen enkelas kopen in uiteenlopende gewichtsklassen en verschillende afmetingen. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft dan ook een grote voorraad dichte aanhangers enkelas, die u voor een scherpe prijs rechtstreeks in onze showroom koopt of gemakkelijk bestelt via onze website.

Toepassingen enkelas dichte aanhangwagen

Gesloten enkelassers kunnen worden gebruikt voor allerlei transporten, mits deze geen speciale binnencondities vereisen en met uitzondering van levende have. Een belangrijk voordeel van een gesloten aanhanger is dat goederen optimaal worden beschermd tegen regen en andere neerslag. Daarom zijn dichte trailers ideaal voor het vervoeren van inboedel bij verhuizingen. Maar ook hout voor interieurs, laminaat, tapijttegels, parketvloeren en andere soorten vloerbedekking, alsmede elektrische apparatuur en wit- en bruingoed worden bij voorkeur overdekt getransporteerd. Daarnaast komt het voor dat kleine groentetelers en bloemenkwekers gebruikmaken van een gesloten aanhangwagen om hun producten naar de plaatselijke veiling te vervoeren. Verder kunnen enkelas dichte aanhangwagens worden ingezet voor incidentele scooter-, fiets- en motortransporten. Wanneer u regelmatig dergelijke twee- of driewielers vervoert, kunt u overigens beter een speciaal daarvoor gebouwde trailer gesloten kopen.

Gesloten aanhanger enkelas in meerdere gewichtscategorieën

Wij hebben dichte enkelassers van de Nederlandse fabrikanten Proline en Saris en van Easyline uit Zweden. Deze merken staan goed bekend en bieden gesloten enkelas aanhangwagens aan met totaalgewichten variërend van 750 kg tot 1500 kg. Het laadvolume kan per gewichtscategorie sterk wisselen. In de lichtste klasse beschikt de Proline gesloten aanhanger 251x132x152cm bijvoorbeeld over 365 kg laadvermogen, terwijl dit bij de bredere Easyline 252x152x152cm 454 kg is. De verschillen in het eigen gewicht worden onder meer veroorzaakt door het materiaaltype waaruit de gesloten opbouw bestaat. Er is keuze uit dichte enkelas trailers van aluminium, betonplex, polyester, plywood en PPL. Kiest u voor een aanhanger van meer dan 750 kg, dan heeft deze geremde wielen. De lichtere modellen zijn in alle gevallen ongeremd. Voor grote gesloten aanhangers met een totaalgewicht tussen 1500 en 3500 kg verwijzen we graag u door naar onze productpagina met dubbelassers.

Aangepaste gesloten enkelasser laten bouwen

De standaardontwerpen van aanhangwagens enkelas zijn niet altijd geschikt voor elk vakgebied of elke vrijetijdsbesteding. Om die reden is het ook mogelijk om een enkelas dichte aanhanger door onze afdeling speciaalbouw helemaal af te laten stemmen op uw wensen of voorkeuren. Dit is een goede optie wanneer u behoefte heeft aan een kleine beurswagen of een verrijdbare werkplaats of mobiele opslagruimte of koelunit. Andere maatwerktrailers die wij voor u kunnen bouwen zijn bijvoorbeeld doucheaanhangwagens, schaftketen en surfaanhangers. Behalve aan het interieur is het natuurlijk ook mogelijk om aanpassingen te maken aan de buitenzijde. In plaats van deuren aan de achterkant, kunt u kiezen voor een laadklep, zijdeur of rolluiken. Ook een extra deur aan de voorzijde behoort tot de opties. Verder is het mogelijk om extra’s als sjorogen, steunpoten, een cargorails- of ophangsysteem, schokbrekers, achterlichtbescherming, ledverlichting of een antidiefstalslot bij uw gesloten aanhanger te kopen en te laten inbouwen. De beschikbaarheid van dit soort accessoires verschilt per merk.

Leasen van een gesloten aanhangwagen enkelas

Dankzij onze aantrekkelijke prijzen koopt u uw dichte enkelasser bij Aanhangwagens XXL West Brabant altijd voordelig. Wij beseffen echter maar al te goed dat niet elke ondernemer of particulier in dezelfde financiële positie verkeert. Eventueel maatwerk, benodigde speciaalbouw en bijkomende extra’s kunnen bovendien tot een wat hogere aanschafprijs leiden. Daarom geven wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een leaseplan wanneer u een gesloten aanhangwagen kopen gaat. We bieden leasecontracten aan van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. De totaalprijs van de trailer en uw financiële armslag bepalen voor welke termijn u in aanmerking komt. Uiteraard heeft u vanaf het begin van de afbetalingsperiode de beschikking over uw dichte enkelas trailer. En behalve dat u eens per maand een vast bedrag aflost, kan leasen u tevens fiscale voordelen opleveren.

Gesloten aanhanger enkelas kopen

Doordat u bij ons eenvoudig online kunt bestellen, hoeft u niet speciaal naar Roosendaal te komen voor de aanschaf van een enkelas gesloten aanhangwagen. Via de site kunt u tijdens het bestelproces optionele accessoires toevoegen. Onze transportservice bezorgt de trailer tegen een meerprijs desgewenst bij u thuis of op uw bedrijf. Online kopen is vooral ideaal wanneer u weet welk model u nodig heeft. Bent u daar nog niet uit, dan is langskomen aan te raden. U kunt alle dichte enkelassers met elkaar vergelijken en kijken of een aanhangwagen tandemasser wellicht een betere keuze is. En na betaling kunt u uw trailer direct meenemen. Wilt u meer weten over onze gesloten enkelas aanhangers of heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op via WhatsApp, e-mail, telefoon of het contactformulier.