Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Gesloten enkelasser

Gesloten enkelasser voor bedrijf en particulier

Gesloten aanhangwagens enkelas zijn populaire trailers, die zich lenen voor uiteenlopend goederenvervoer. De aanhangers worden met name ingezet voor transporten met een beperkt gewicht.

Producten in deze categorie

Gesloten enkelasser voor bedrijf en particulier

Gesloten aanhangwagens enkelas zijn populaire trailers, die zich lenen voor uiteenlopend goederenvervoer. De aanhangers worden met name ingezet voor transporten met een beperkt gewicht. Desalniettemin laat het aanbod veel verscheidenheid zien en kunt u een gesloten aanhangwagen enkelas kopen in uiteenlopende gewichtsklassen en verschillende afmetingen. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft dan ook een grote voorraad dichte aanhangers enkelas, die u voor een scherpe prijs rechtstreeks in onze showroom koopt of gemakkelijk bestelt via onze website.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Toepassingen enkelas dichte aanhangwagen

  Gesloten enkelassers kunnen worden gebruikt voor allerlei transporten, mits deze geen speciale binnencondities vereisen en met uitzondering van levende have. Een belangrijk voordeel van een gesloten aanhanger is dat goederen optimaal worden beschermd tegen regen en andere neerslag. Daarom zijn dichte trailers ideaal voor het vervoeren van inboedel bij verhuizingen. Maar ook hout voor interieurs, laminaat, tapijttegels, parketvloeren en andere soorten vloerbedekking, alsmede elektrische apparatuur en wit- en bruingoed worden bij voorkeur overdekt getransporteerd. Daarnaast komt het voor dat kleine groentetelers en bloemenkwekers gebruikmaken van een gesloten aanhangwagen om hun producten naar de plaatselijke veiling te vervoeren. Verder kunnen enkelas dichte aanhangwagens worden ingezet voor incidentele scooter-, fiets- en motortransporten. Wanneer u regelmatig dergelijke twee- of driewielers vervoert, kunt u overigens beter een speciaal daarvoor gebouwde trailer gesloten kopen.

  Gesloten aanhanger enkelas in meerdere gewichtscategorieën

  Wij hebben dichte enkelassers van de Nederlandse fabrikanten Proline en Saris en van Easyline uit Zweden. Deze merken staan goed bekend en bieden gesloten enkelas aanhangwagens aan met totaalgewichten variërend van 750 kg tot 1500 kg. Het laadvolume kan per gewichtscategorie sterk wisselen. In de lichtste klasse beschikt de Proline gesloten aanhanger 251x132x152cm bijvoorbeeld over 365 kg laadvermogen, terwijl dit bij de bredere Easyline 252x152x152cm 454 kg is. De verschillen in het eigen gewicht worden onder meer veroorzaakt door het materiaaltype waaruit de gesloten opbouw bestaat. Er is keuze uit dichte enkelas trailers van aluminium, betonplex, polyester, plywood en PPL. Kiest u voor een aanhanger van meer dan 750 kg, dan heeft deze geremde wielen. De lichtere modellen zijn in alle gevallen ongeremd. Voor grote gesloten aanhangers met een totaalgewicht tussen 1500 en 3500 kg verwijzen we graag u door naar onze productpagina met dubbelassers.

  Aangepaste gesloten enkelasser laten bouwen

  De standaardontwerpen van aanhangwagens enkelas zijn niet altijd geschikt voor elk vakgebied of elke vrijetijdsbesteding. Om die reden is het ook mogelijk om een enkelas dichte aanhanger door onze afdeling speciaalbouw helemaal af te laten stemmen op uw wensen of voorkeuren. Dit is een goede optie wanneer u behoefte heeft aan een kleine beurswagen of een verrijdbare werkplaats of mobiele opslagruimte of koelunit. Andere maatwerktrailers die wij voor u kunnen bouwen zijn bijvoorbeeld doucheaanhangwagens, schaftketen en surfaanhangers. Behalve aan het interieur is het natuurlijk ook mogelijk om aanpassingen te maken aan de buitenzijde. In plaats van deuren aan de achterkant, kunt u kiezen voor een laadklep, zijdeur of rolluiken. Ook een extra deur aan de voorzijde behoort tot de opties. Verder is het mogelijk om extra’s als sjorogen, steunpoten, een cargorails- of ophangsysteem, schokbrekers, achterlichtbescherming, ledverlichting of een antidiefstalslot bij uw gesloten aanhanger te kopen en te laten inbouwen. De beschikbaarheid van dit soort accessoires verschilt per merk.

  Leasen van een gesloten aanhangwagen enkelas

  Dankzij onze aantrekkelijke prijzen koopt u uw dichte enkelasser bij Aanhangwagens XXL West Brabant altijd voordelig. Wij beseffen echter maar al te goed dat niet elke ondernemer of particulier in dezelfde financiële positie verkeert. Eventueel maatwerk, benodigde speciaalbouw en bijkomende extra’s kunnen bovendien tot een wat hogere aanschafprijs leiden. Daarom geven wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een leaseplan wanneer u een gesloten aanhangwagen kopen gaat. We bieden leasecontracten aan van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. De totaalprijs van de trailer en uw financiële armslag bepalen voor welke termijn u in aanmerking komt. Uiteraard heeft u vanaf het begin van de afbetalingsperiode de beschikking over uw dichte enkelas trailer. En behalve dat u eens per maand een vast bedrag aflost, kan leasen u tevens fiscale voordelen opleveren.

  Gesloten aanhanger enkelas kopen

  Doordat u bij ons eenvoudig online kunt bestellen, hoeft u niet speciaal naar Roosendaal te komen voor de aanschaf van een enkelas gesloten aanhangwagen. Via de site kunt u tijdens het bestelproces optionele accessoires toevoegen. Onze transportservice bezorgt de trailer tegen een meerprijs desgewenst bij u thuis of op uw bedrijf. Online kopen of huren is vooral ideaal wanneer u weet welk model u nodig heeft. Bent u daar nog niet uit, dan is langskomen aan te raden. U kunt alle dichte enkelassers met elkaar vergelijken en kijken of een gesloten aanhangwagen tandemasser of tridemasser wellicht een betere keuze is. En na betaling kunt u uw trailer direct meenemen. Wilt u meer weten over onze gesloten enkelas aanhangers of heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op via WhatsApp, e-mail, telefoon of het contactformulier.

  Groot assortiment gesloten aanhangwagens

  Als u van plan bent om een gesloten aanhanger te kopen of huren, zijn de mogelijkheden legio. Er bestaan meerdere fabrikanten die dit soort aanhangwagens bouwen, vaak met hun eigen specificaties en bijzonderheden. U kunt dan ook veel kanten op wat betreft toepassing, gebruikte materialen, totaalgewicht, aantal assen en beschikbare afmetingen. Aanhangwagens XXL West Brabant kan u helpen aan de juiste dichte aanhanger voor uw werk of vrijetijdsbesteding. Wij vertegenwoordigen de belangrijkste merken en hebben een divers assortiment van aanhangwagens gesloten.

  Aanhanger gesloten in elke gewichtsklasse

  Bij een gesloten aanhangwagen kopen dient u zich goed te oriënteren op wat u wilt en welke producenten in aanmerking komen. Fabrikanten als Easyline, Proline en Saris zijn goed vertegenwoordigd wanneer u interesse heeft in een reguliere enkelas dichte trailer voor algemeen overdekt transport. Heeft een gesloten tandemasser uw voorkeur, dan komt naast de vermelde merken ook Ifor Williams in beeld. Het voordeel van tandem- en tridemassers is dat deze een hogere laadcapaciteit hebben en dus wat dat betreft een bredere doelgroep bedienen. Waar het totaalgewicht van aanhangers dicht enkelas bijvoorbeeld maximaal 1300 tot 1500 kg is, vindt u onder tandemassers gesloten wagens die qua gewichtsklasse uiteenlopen van 750 tot 3500 kg. Behalve het soort transporten dat u verricht, is ook de vraag hoeveel vracht u in één keer wilt kunnen vervoeren bepalend bij het selecteren van een dichte aanhangwagen. Besef daarbij wel dat zaken als formaat, materiaalkeuze en aanwezige extra features allemaal bijdragen aan een hoger eigen gewicht van een trailer, wat een lager laadvolume oplevert.

  Gesloten aanhangers voor specifiek vervoer

  Het aanbod overkapte aanhangwagens behelst meer dan alleen standaarduitvoeringen in diverse afmetingen. Ook voor onder meer geconditioneerd transport, het vervoer van paarden, vee, auto’s, motoren, scooters of fietsen en verkoop-, presentatie-, beurs- en promotietoepassingen kunt u een aanhangwagen dicht kopen. In de meeste van deze categorieën vindt u veel modellen van Proline op voorraad. Voor het transporteren van levende have is Ifor Williams het aangewezen merk. Andere bekende producenten van met name paardentrailers zijn Bücker Careliner, Henra, Cheval Liberté en Humbaur. Welke fabrikanten voor u interessant zijn, is grotendeels afhankelijk van het type aanhanger gesloten dat u nodig heeft. Daarbij belangrijk om te weten is dat alleen trailers met een totaalgewicht van 750 kg toegestaan zijn om door een chauffeur met een B rijbewijs te laten besturen.

  Extra’s bij uw dichte aanhangwagen kopen

  Gesloten aanhangwagens zijn bij aanschaf meestal klaar voor direct gebruik. Ze zijn standaard voorzien van bijvoorbeeld sjorogen of andere bind- of zekeringsmiddelen en professioneel hang- en sluitwerk. Speciale werkzaamheden vragen echter om speciale transportoplossingen. Daarom kunt u uw trailer altijd uitbreiden met extra’s die onmisbaar zijn voor uw vakgebied of simpelweg een praktische toevoeging zijn. In deze laatste categorie vallen bijvoorbeeld de camerasystemen waarvan paardentrailers kunnen worden voorzien. Het is zelfs mogelijk om een voor goederenvervoer bestemde gesloten aanhangwagen met laadklep of zijdeur uit te rusten. Overige beschikbare opties voor een aanhangwagen gesloten zijn steunpoten, een elektrische lier en een hoogwaardig antidiefstalslot. Voor het rijden met volgeladen karren zijn cargostangen met cargorails essentieel voor het op hun plaats houden ervan. Transporteert u vlees, dan heeft u er veel baat bij om een ophangsysteem in de bak laten monteren. Neem een kijkje op onze speciaalbouw pagina voor meer informatie.

  Tweedehands en nieuwe gesloten aanhangwagens

  Naast nieuwe dichte trailers kunt u bij ons terecht voor een occasion. Daarmee betaalt u nog wat minder voor uw aanhangwagen dan u in ons nieuw assortiment al doet. Wij krijgen met enige regelmaat tweedehands gesloten aanhangers aangeboden en tussen onze occasions en aanbiedingen zijn tevens demo-exemplaren aanwezig. Deze hebben bij ons in de showroom gestaan en zijn soms niet meer dan een jaar oud. Omdat ze niet langdurig intensief gebruikt zijn, koopt u hiermee voor een bijzonder schappelijke prijs een trailer die min of meer rechtstreeks van de fabrikant komt. Doordat de showroommodellen nieuw en uit voorraad leverbaar zijn, zijn het aantrekkelijke wagens voor wie op korte termijn een afgeprijsde dichte aanhanger van een recent bouwjaar wil aanschaffen.

  Aanhangwagen gesloten via internet bestellen

  Bij ons kunt u een aanhanger dicht op twee manieren aanschaffen. Om verschillende soorten gesloten aanhangwagens die voor u interessant zijn met elkaar te vergelijken, is langskomen in onze showroom aan te raden. Wanneer u uw bezoek van tevoren aankondigt via telefoon, e-mail, WhatsApp of het online contactformulier, zorgen wij er desgewenst voor dat een gespecialiseerde medewerker u advies en uitleg geeft. Daarnaast is Aanhangwagens XXL West Brabant het juiste adres voor online aanschaf. Veel van onze trailers kunnen wij uit voorraad leveren. En is de door u gewenste gesloten aanhanger niet aanwezig, dan kunnen wij deze altijd bestellen bij de leverancier. Kopen via de site gaat uiterst eenvoudig en eventuele optionele features voegt u toe tijdens het bestelproces. Voor een extra bedrag leveren wij uw aanhangwagen dicht na betaling ook nog eens af op uw huis- of werkadres.

  Zoekt u een aanhangwagen in Zeeland? Kijk dan op de site van Pak Aanhangwagens!

   

   

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kipperskoelwagensmachinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken gesloten aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan gesloten aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken gesloten aanhangwagens:

  Zoekt u een gesloten aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de gesloten aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een gesloten aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.nl/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een gesloten aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een gesloten aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.