Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Huif aanhangwagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Huif aanhangwagens

Producten in deze categorie

Huif aanhanger kopen?

Wilt u een nieuwe huif aanhanger kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten huif aanhangwagens staan. Wij hebben deze aanhangers van de merken Proline, Loady, Anssems en Saris. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte aanhanger met huif in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Populaire aanhangwagens

Een huif aanhangwagen is de oudste vorm van gesloten aanhangwagens. De lading is met dit eenvoudige systeem tegen alle weertypes beschermd. De reden dat u nog met regelmaat aanhangers met huif op de weg ziet rijden, is dat de huif tegenwoordig relatief makkelijk te verwijderen is. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid om de huif aanhanger als open aanhanger en als gesloten aanhanger te gebruiken. Huif aanhangers hebben relatief gezien veel laadruimte en zijn daarom nog steeds erg populair onder zowel particuliere als onder zakelijke gebruikers.

Vele mogelijkheden

Aanhangwagens met huif zijn er in diverse modellen. Zo hebben we enkelassige aanhangers met huif maar ook tandemas modellen. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens geven u graag advies over de mogelijkheden en eventuele extra opties waarvoor u nog kan kiezen. Het is daarnaast ook geen enkel probleem om in een later stadium een huif voor een aanhangwagen te maken en deze op te laten bouwen. U kunt bij ons gewoon een losse huif voor een aanhanger bestellen. Een huif is op te bouwen op verschillende soorten aanhangwagens en bovendien kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een huif aanhanger aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw huif aanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw aanhanger huif in Zuid-Holland.