Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Bloemenwagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Bloemenwagens

Producten in deze categorie

Bloemenwagen kopen?

Wilt u een nieuwe bloemenwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende bloemenaanhangwagens staan. Wij hebben dergelijke aanhangers van de merken Proline en Ifor Williams in verschillende maatvoeringen. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte bloemenaanhanger in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Een bloemenaanhangwagen geschikt voor u?

Bloemenwagens zijn ideaal om uw voorraad bloemen te vervoeren naar de markt, winkel of naar of van de veiling. De bloemenaanhangers die wij aanbieden zijn allen hoogwaardig afgewerkt en praktisch in gebruik. Met een relatief lage laadvloer en een sterke laadklep is het laden en lossen van de bloemenkarren een fluitje van een cent. Het verschil zit hem met name in de grootte van de wagen. Van laadruimte tot 5 deense karren tot een variant waar maar liefst 12 deense karren in kunnen. Met de diverse opties die wij nog voor u toe kunnen voegen, krijgt u de bloemenaanhanger die helemaal past bij uw wensen.

Mogelijkheden voor een bloemenwagen

Staat in ons aanbod niet de bloemenwagen die u zoekt? Dan kunnen wij deze ook op maat voor u maken. Een populaire optie die bijvoorbeeld door velen wordt gekozen en die niet standaard is, is het opbouwen van een koelmotor zodat de bloemen koel vervoert kunnen worden. Daarnaast kunt u ook nog denken aan een zijdeur of aan steunpoten voor extra stabiliteit als u veel in en uit de wagen loopt. Standaard accessoires als een SCM antidiefstalslot, een reservewiel of schokdempers kunnen altijd voor u worden toegevoegd.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een bloemenwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw bloemenaanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw bloemenwagen in Zuid-Holland.