Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Leswagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Leswagens

Producten in deze categorie

Lesaanhangwagen kopen?

Wilt u een lesaanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een lesaanhanger is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Speciaal voor rijschoolhouders

De lesaanhangwagen die Aanhangwagens XXL West Brabant u kan aanbieden is een speciaal voor rijschoolhouders ontwikkelde aanhanger die volledig volgens de CBR specificaties wordt opgeleverd. Zo voldoen de wagens aan de afmetingen en het gewicht die het CBR eist. Lesaanhangers zijn verkrijgbaar in twee varianten: Een variant met een vaste opbouw en een variant met een huifopbouw. Met beide varianten voldoet u aan de specifieke eisen voor het geven van aanhangwagenrijles en examens voor het BE rijbewijs.

Verschillende mogelijkheden

Zoals gezegd zijn er twee soorten lesaanhangwagens: De variant met vaste opbouw en de variant met huifopbouw. Een vaste opbouw kan in verschillende hoogtes worden gebouwd en de achterkant kan desgewenst worden voorzien van achterdeuren of een achterklep. Het grote voordeel van dit soort rijschool aanhangwagens is dat ze minder kwetsbaar zijn. Tweede voordeel is dat de binnenruimte beter beschermd tegen weersinvloeden en diefstal. Een variant met huifopbouw mag dan iets kwetsbaarder zijn en minder goed bestand zijn tegen weersinvloeden en diefstal. De prijs is er ook naar. Vraagt u zich dus goed af wat u naast de rijlessen nog meer met de wagen wilt gaan doen. Gaat u hem gebruiken om spullen in op te slaan, dan is het wellicht het overwegen waard om voor een gesloten opbouw te kiezen. Gaat u de leswagen puur gebruiken voor BE rijlessen? Dan voldoet een huifopbouw.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een lesaanhangwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw lesaanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw lesaanhangwagen in Zuid-Holland.