Bagagewagens
De 7 zekerheden
  • Meerdere modellen vergelijken uit voorraad, bij ons kan het;
  • Kortste levertijd, rijklaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens;
  • Snelle service uitgevoerd in Drive-in werkplaats;
  • Uitgebreid onderdelenmagazijn met originele fabrieksonderdelen;
  • Gemakkelijke transportservice, thuisbezorgd tot in de garagebox.

Bagagewagens

Producten in deze categorie

Bagagewagen kopen?

Wilt u een nieuwe bagagewagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten bagage aanhangers staan. Wij hebben bagagewagens van de merken Easyline en Anssems. Een geschikte bagage aanhangwagen vindt u ongetwijfeld in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Heeft u niet genoeg ruimte in uw auto om al uw spullen mee te nemen op vakantie? Dan is een bagagewagen of vakantie aanhanger voor u de ideale oplossing. Daar komt bij dat een dergelijke wagen niet alleen handig is voor onderweg, maar ook als opslagruimte van uw spullen op de bestemming zelf.

De bagage aanhangwagen vinden die bij u past…

Deze aanhangwagens zijn te verkrijgen vanaf een lengtemaat van 150 centimeter en 100 centimeter breed. Het grootste model uit het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant is 200 centimeter lang en 100 centimeter breed. De bagage aanhangers zijn zeer praktisch opgebouwd omdat ze enerzijds geopend kunnen worden door middel van een klep maar anderzijds ook via de achterkant. De wagens zijn volledig af te sluiten zodat uw spullen altijd veilig en droog opgeslagen zijn.

Zakelijk een bagagewagen gebruiken?

Een bagagewagen wordt door particulieren voornamelijk gebruikt als vakantie aanhangwagen, maar toch kan een dergelijke aanhanger ook voor de zakelijke gebruiker handig zijn. Steeds meer loodgieters en schoonmaakbedrijven gebruiken deze aanhangers als gereedschapwagen. Door de kleine opstalruimte van de wagens en het feit dat er toch behoorlijk wat gereedschap in meegenomen kan worden, maakt dat steeds meer bedrijven enthousiast worden over een gereedschapwagen. Ook de scherpe prijzen zijn vaak een reden om een bagage aanhanger te kopen.

Bagagewagen huren

Wilt u slechts eenmalig gebruik maken van een bagagewagen, dan is het zonde om er speciaal één aan te schaffen. Vandaar dat wij u bij Aanhangwagens XXL West Brabant de mogelijkheid geven om een dergelijke aanhangwagen te huren. Deze kunt u zolang van ons gebruiken als u wenst. Uiteraard kunnen zakelijke gebruikers de gereedschapwagen ook gebruiken als ze tijdelijk meer gereedschap mee moeten nemen naar hun klus.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een bagagewagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

AZH Hellevoetsluis voor uw bagagewagen in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 364 beoordelingen