Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Podiumwagens

Producten in deze categorie

Podiumwagen kopen?

Wilt u een mobiel podium kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een podiumwagen is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Organiseert u met regelmaat evenementen en maakt u daarbij regelmatig gebruik van een podium? Dan is een podiumwagen echt iets voor u. Vanuit ervaringen met eerdere projecten weten wij dat dit hele persoonlijke aanhangers zijn. Er is tenslotte maar één iemand die weet hoe de wagen gebruikt gaat worden en dat bent u. Daarom hechten wij bij de verkoop van een podiumtrailer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Alleen op die manier kunnen we erachter komen wat uw wensen zijn en kunnen we de wagen zo opleveren dat hij helemaal naar wens is. Het grote voordeel van een podiumwagen is dat u nooit meer moeilijk hoeft te doen met het vervoeren van losse onderdelen in een bus of ander soort aanhangwagen, u heeft tenslotte alles bij de hand in één efficiënt systeem.

De mogelijkheden aan Aanhangwagens XXL West Brabant

De standaard podiumwagen wordt casco opgeleverd. Het gaat erom hoe u de wagen zelf inricht. Er zijn heel wat mogelijkheden: Zo kunt u zijkleppen, trappen, extra deuren en elektrische voorzieningen toe laten voegen. Uiteraard kunt ook een reservewiel toe laten voegen aan de wagen. Kortom, u heeft heel veel mogelijkheden.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een podiumwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw podium aanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw podiumwagen in Zuid-Holland.