Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Presentatiewagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Presentatiewagens

Producten in deze categorie

Presentatiewagen kopen?

Wilt u een presentatiewagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een dergelijke wagen is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Met een presentatiewagen van Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u uw producten op een originele manier presenteren. De wagen is geheel naar eigen wensen in te richten, op deze manier kunt u uw product altijd op een unieke manier laten zien aan potentiële klanten. Het grootste voordeel van een dergelijke aanhanger is dat u hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. U doet een eenmalige investering maar bent daarna wel voor vele jaren voorzien van een wagen die in het oog springt op een beurs of bij een evenement.

Geheel opgeleverd naar uw wensen

Zoals gezegd zijn presentatiewagens geen standaard producten, al deze wagens worden op maat gemaakt. Er is tenslotte maar één iemand die weet hoe de wagen gebruikt gaat worden en dat bent u. Daarom hechten wij bij de verkoop van deze wagens veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Alleen op die manier kunnen we erachter komen wat uw wensen zijn en kunnen we de wagen zo opleveren dat hij helemaal naar uw wensen is.

Hoe wilt u uw producten gaan presenteren? Door middel van bijvoorbeeld een zijklep, of wilt u doorzichtige wanden waardoor het product altijd in het middelpunt staat? Het is ook nog mogelijk dat bezoekers in de presentatiewagen komen kijken naar uw product. Deze vraag is belangrijk om te beantwoorden omdat we u dan van gerichter advies kunnen voorzien over eventuele opties en accessoires die toegevoegd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan steunpoten, deuren, een trap of elektrische voorzieningen.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een presentatiewagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw presentatiewagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw presentatiewagen in Zuid-Holland.