Beurswagens
De 7 zekerheden
  • Meerdere modellen vergelijken uit voorraad, bij ons kan het;
  • Kortste levertijd, rijklaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens;
  • Snelle service uitgevoerd in Drive-in werkplaats;
  • Uitgebreid onderdelenmagazijn met originele fabrieksonderdelen;
  • Gemakkelijke transportservice, thuisbezorgd tot in de garagebox.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Beurswagen kopen?

Wilt u een beurswagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een beurs aanhangwagen is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Een beurswagen geschikt voor u?

Bent u met regelmaat exploitant op beurzen of evenementen? Dan bent u met een beurs aanhangwagen van alle gemakken voorzien. U kunt deze wagens compleet naar eigen inzicht inrichten zodat u uw producten kunt presenteren zoals u dat voor ogen hebt. Een beurswagen moet opvallen zodat uw bedrijf goed naar voren komt op de evenementen waar u staat, hierin helpt Aanhangwagens XXL West Brabant u graag. Samen gaan we rond de tafel om de wagen samen te stellen die bij u past.

Maatwerk

Zoals eerder aangegeven is een beurswagen altijd maatwerk. Deze wagens zijn in principe gesloten aanhangwagens met diverse opties daarin verwerkt. Zo kunt u openslaande deuren kiezen of een podiumtrap. Houd vooraf in gedachten hoe u uw product wilt gaan presenteren, het maakt namelijk nogal een verschil of u wilt dat uw beurs aanhangwagen centraal staat op uw stand of dat u wilt dat mensen in de wagen komen om uw product te zien. Uiteraard zullen deze zaken nog uitgebreid aan bod komen als we uw wensen bespreken.

Met een beurs aanhangwagen doet u een investering voor een langere periode. U bent namelijk altijd flexibel en u hoeft niet steeds een nieuwe stand te laten maken. Wij kunnen de beurswagen desgewenst helemaal voor u in de reclame zetten zodat de wagen opvalt en een visitekaartje is voor uw bedrijf.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een beurswagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw beurswagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw beurs aanhangwagen in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 393 beoordelingen