Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Verkoopaanhangwagens

Samen met onder meer beurs- en presentatiewagens vormen verkoopwagens een enigsz... Lees meer

Samen met onder meer beurs- en presentatiewagens vormen verkoopwagens een enigszins atypische groep onder de gesloten aanhangers. Behalve dat u er goederen mee kunt transporteren, fungeren ze tegelijkertijd namelijk als winkel. Behalve dat u er goederen mee kunt transporteren, fu... Lees meer

Helaas, er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

Verkoopaanhangwagens

Samen met onder meer beurs- en presentatiewagens vormen verkoopwagens een enigszins atypische groep onder de gesloten aanhangers. Behalve dat u er goederen mee kunt transporteren, fungeren ze tegelijkertijd namelijk als winkel.

Behalve dat u er goederen mee kunt transporteren, fungeren ze tegelijkertijd namelijk als winkel. Mede daarom wordt bij dit soort trailers vaak maatwerk toegepast. Wilt u een verkoopwagen kopen aanschaffen? Dan is Aanhangwagens XXL West-Brabant daarvoor het juiste adres. Wij hebben een eigen werkplaats en ontwerpafdeling voor speciaalbouw. Hier kunnen we naar wens een zeer complete markt verkoopwagen voor u ontwerpen en samenstellen.

Verkoopwagen als flexibele mobiele winkel

Voor het op locatie verkopen van producten en diensten biedt een verkoop wagen veel voordelen. U heeft uw winkel bijvoorbeeld altijd bij zich, zodat u geen kraam meer nodig heeft. Afhankelijk van wat u verkoopt, zijn uw klanten zelfs in de verkoopaanhanger te ontvangen. En dankzij de mobiliteit kunt u uw doelgroep bijna overal bereiken. Eenmaal op de locatie is uw winkel bovendien vrijwel meteen in bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat de gesloten aanhangwagen tevens te gebruiken is als voorraadopslag. Verkoopwagens zijn daarmee uitstekend geschikt voor mensen die op markten, braderieën en evenementen staan. Maar ze lenen zich eveneens voor verkoopactiviteiten op boulevards en andere toeristische hotspots. Daarnaast wordt bij de regionale of lokale introductie of promotie van diensten regelmatig gebruik gemaakt van een verkoopwagen of marktwagen. Deze aanhangers zijn ook wat toepassingen betreft dus zeer flexibel.

Maatwerk bij aanhanger voor verkoop

Bij een wagen voor ambulante handel of mobiele dienstverlening is speciaalbouw het uitgangspunt. Doordat elke onderneming of organisatie anders is, moet ook elke marktwagen over een ander interieur en uitrustingspakket beschikken. Daarom begint de ontwikkeling van een verkoopwagen of foodtruck met een persoonlijk gesprek. Hierbij bespreken we de wensen en eisen die u aan de trailer stelt. Om niets over het hoofd te zien, denken wij actief met u mee en dragen waar nodig zelf ideeën aan. De monteurs en ontwerpers van onze speciaalbouw hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Ze weten wat een markt verkoopwagen nodig heeft en komen met inventieve oplossingen. Zo krijgt u een compleet ingerichte aanhanger, die van alle gemakken is voorzien. Desgewenst brengen we op uw verkoopwagen tevens een reclametekst aan.

Marktwagen van Proline

Voor het ontwerpen en bouwen van een verkoopaanhanger maken wij gebruik van de standaardtrailers van Proline. Wij hebben van deze Nederlandse fabrikant enkel as en dubbelas marktwagens in diverse modellen met totaalgewichten uiteenlopend van 1350 tot 2000 kg. Vaste features zijn onder meer een sandwichopbouw met 45 mm dikke panelen, een 18 mm dikke bodemplaat met daarop een pvc-vloer, een verkoopklep met gasveerondersteuning, handgrepen aan de voorzijde en in de opbouw geïntegreerde wielkasten. Qua inrichting zijn er talloze mogelijkheden. We kunnen stellingen, een toonbank, vitrines of kooktoestellen inbouwen, maar ook led verlichting, koelinstallaties, stroompunten en andere voorzieningen installeren. Het is daarnaast mogelijk om de verkoop wagen casco te leveren, zodat u de inrichting ervan zelf verzorgt.

Gebruikte verkoopwagen

Wat ook een optie is, is een marktwagen tweedehands kopen. Het komt soms namelijk voor dat er een verkoopaanhanger in onze occasions staat. Zoekt u bijvoorbeeld een trailer die geschikt is voor een klein rijbewijs? Dan volstaat misschien een lichte gesloten aanhangwagen uit het gebruikte aanbod. In onze werkplaats kunnen wij die natuurlijk uitrusten met een verkoopklep of andere features. De tweedehands exemplaren op onze site zijn dan wel gecontroleerd op eventuele fouten of ontbrekende functionaliteiten, maar een aanvullende technische controle bij aankoop kan nooit kwaad. Voor een kleine meerprijs lopen wij onder meer de remmen, verlichting en het chassis voor u na. Naast het veiligheidsaspect krijgt u als bijkomend voordeel drie maanden garantie op de wagen. AWB is niet aansprakelijk voor het gevolg van schade bij occasions die niet extra zijn gecontroleerd. Uiteraard staan wij in voor eventuele problemen die wel uit fouten onzerzijds voortkomen.

Een verkoopwagen of foodtruck op afbetaling

Bij het kopen van een markt verkoopwagen kunt u in alle gevallen leasen. Het maakt daarvoor dus niet uit of het een nieuwe, tweedehands of door u zelf in te richten cascoaanhanger betreft. Met een leaseconstructie betaalt u gedurende een langere periode een klein bedrag per maand. Zo blijven bedrijfsuitgaven overzichtelijk en beperkt. Onze klanten kunnen kiezen voor een leasecontract van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Voordelig een trailer huren kan ook. U bent zelf verantwoordelijk voor het gevolg van schade die voortkomt uit het gebruik.

Verkoopwagen kopen via onze site

Een cascoverkoopwagen bestelt u eenvoudig online. Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar, maar voor een specifieke verkoopwagen of marktwagen kunt u altijd contact opnemen. Bij het bekijken van onze website worden er overigens cookies geplaatst. Als gevolg van de informatieoverdracht die voortkomt uit het gebruik daarvan, worden AWB-advertenties op andere websites getoond. Als u dit niet wilt, zijn de cookies op onze site uit te schakelen. Daarvoor moet u de veiligheidsinstellingen van uw browser wijzigen.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een aanhangwagen?

Er is veel keuze als het om aanhangwagens gaat, er zijn verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. Hierbij zijn het gewicht en afmetingen van de wagen het belangrijkst. Onze verkoopmedewerkers denken graag met u mee.

Welke aanhangers merken heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod aanhangwagens met verschillende merken. U vindt hier onze topmerken Proline, Easyline en Ifor Williams. Maar ook voor aanhangwagens van Nederlandse bodem zit u bij ons goed, zoals Anssems en Saris. Op zoek naar een ongeremde bakwagen, dan heeft het merk Loady vast wat u zoekt. Wilt u een paardentrailer van een bekend merk? In ons assortiment vindt u trailers van Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams.

Met welk rijbewijs mag ik met een aanhangwagen rijden?

Vaak wordt gedacht dat het aantal assen van een aanhangwagen bepaalt welk rijbewijs nodig is om er mee te rijden, maar dat is niet zo. Het wordt bepaald door de maximaal toegestane massa die u mag vervoeren met de aanhanger. Alle informatie over rijbewijzen op een rijtje vindt u op een aparte pagina hier.

Is een aanhangwagen leasen mogelijk bij Aanhangwagen XXL West-Brabant?

Naast kopen, is een aanhangwagen leasen ook mogelijk bij ons. De aanschaf van een nieuwe wagen kan flink oplopen, daarom komen wij u graag tegemoet. Wanneer u een aanhanger leaset bij ons, betaalt u iedere maand een vast bedrag om uw aankoop te financieren. Wanneer u de laatste termijn heeft betaald, is de aanhangwagen volledig van u. U kunt deze natuurlijk gedurende de leaseperiode al wel in gebruik nemen.