Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Veetrailers
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Veetrailers

Producten in deze categorie

Veetrailer kopen?

Wilt u een nieuwe veetrailer kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende soorten veetrailers staan. Wij bieden deze trailers aan van het kwaliteitsmerk Ifor Williams. In het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u dus ongetwijfeld een geschikt model.

Een veetrailer wordt in de praktijk vaak schoongespoten en blootgesteld aan water, urine en mest. Deze combinatie laat het houtwerk van een trailer snel rotten. Wat u dus zoekt is een veewagen die vele jaren meegaat en onderhoudsvriendelijk is. De trailers uit het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant zijn om die reden in zijn geheel opgebouwd uit aluminium met traanplaat vloer.

Een praktische veewagen

Zoals gezegd bieden wij veetrailers aan van het merk Ifor Williams. Dit merkt bewijst zich al jaren lang als producent van zeer praktische trailers. Bij Ifor Williams heeft u de keuze uit twee varianten trailers: een enkeldeks trailer of een dubbeldeks trailer. De trailers met dubbele laadvloer hebben een doordacht systeem wat uitermate geschikt is voor kleinvee. Het makkelijke van dit systeem is dat het volledig wegklapbaar is naar zowel de zijkant als de voorkant van de veeaanhanger. Zo kunt u dus desgewenst ook grootvee vervoeren met dezelfde trailer. Verder is de veewagen standaard voorzien van veel ventilatieluiken, een standaard reservewiel en in elke trailer zit een dubbele verzorgingsdeur. De achterklep van de veetrailer is voorzien van klimlijsten en opdrijfhekken van lichtgewicht aluminium. De trailer kenmerkt zich door zijn unieke weggedrag door middel van parabolische veren. De dieren staan erg rustig in de wagen en u voelt zelf vrijwel niks van het relatief hoge gewicht dat achter uw auto hangt. Niks is namelijk zo vervelend dan een onrustig rijdende wagen achter uw auto.

Een veetrailer met nog meer mogelijkheden

De vee aanhangwagen is verder uit te rusten met accessoires zodat deze precies bij uw werkzaamheden en wensen past. Extra tussenverdelingen, windneus voorop, borststangen of een vloeistofopvang zijn allemaal mogelijk. De veewagen werkt niet alleen plezierig voor u, maar ook uw dieren gaan graag met u mee. Dus bent u op zoek naar een praktische en duurzame veeaanhanger? Kies voor de Ifor Williams veetrailer van Aanhangwagens XXL West Brabant, een trailer die u overal volgt, zowel op onverhard als op verhard terrein.

PAK Schore voor veetrailers in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw veetrailer in Zuid-Holland.