Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Surfaanhangwagen kopen?

Surfaanhangwagen kopen?

Is surfen uw passie maar heeft u moeite met het vervoeren van uw uitrusting? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten gesloten aanhangwagens staan die wij om kunnen bouwen tot surfaanhanger. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte aanhanger in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Gesloten surftrailer bij Aanhangwagens XXL West Brabant

U bent bij Aanhangwagens XXL West Brabant in de gelegenheid om een gesloten surfaanhanger aan te schaffen. Wij raden hierbij een lengte van 300cm aan, dit zodat u al uw spullen op een goede manier op kunt slaan. Hierbij heeft u de keuze tussen een geremde of ongeremde aanhanger. Het voordeel van een geremde surfaanhanger is dat deze met de auto mee remt. Zeker wanneer u kiest voor inbouwmogelijkheden raden we u dat zeker aan, dit zodat u meer laadvermogen overhoudt voor uw spullen.

Verschillende mogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om een casco gesloten aanhanger aan te schaffen. U bent dan zelf in de gelegenheid om de aanhanger zo in te richten zodat u al uw spullen mee kunt nemen. Wij bieden u echter ook inbouwmogelijkheden aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verstelbaar surfplank draagsysteem bestaande uit vier uitneembare dragers. Daarbij bieden wij ook een ventilatiesysteem aan met aanzuigpropeller voor op het dak en roosters bij de achterdeuren om verstikking van natte spullen tegen te gaan. Informeert u gerust naar de mogelijkheden, wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een surfaanhangwagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.