LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Enkelas

Aanhangwagen enkelas

Onder de enkelas aanhangwagens verstaan we alle aanhangers bestaande uit één as. Het zijn vaak ongeremde modellen die, indien gewenst, aangepast kunnen worden naar een geremde uitvoering.

Producten in deze categorie

Over het algemeen kiest men voor een aanhanger met één as omdat deze gereden mag worden met een B rijbewijs en omdat er weinig laadvermogen nodig is voor de klussen die er mee gedaan moeten worden. Een ander groot voordeel is, doordat het relatief kleinere wagens zijn, er weinig ruimte nodig is om de aanhangwagen te stallen.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Het meest voorkomende enkelas model is de bakwagen. Vooral bij particulieren is dit type aanhangwagen een veel gebruikt model. Naast de bakwagen heeft Aanhangwagens XXL West Brabant nog meer enkelas modellen in het assortiment.

  Assortiment aanhangwagens enkelas

  Een enkelas aanhangwagen is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft in bijna elke productcategorie een enkelas aanhangwagen in het assortiment. U treft bij ons onder andere de standaard bakwagen enkelas of een enkelas kipper maar ook een sterke gesloten enkelas aanhangwagen. Daarnaast heeft Aanhangwagens XXL West Brabant ook machinetransporters, plateauwagens en zelfs veetrailers in enkelasser uitvoeringen.

  Is een enkelas model niet helemaal wat u zoekt? Wij hebben ook een breed assortiment tandemas aanhangwagens en zelfs tridemas aanhangwagens. Wellicht zit er tussen dit aanbod een beter passend model voor uw werkzaamheden. Wij zijn ons er van bewust dat een keus maken niet altijd gemakkelijk is en daarom helpen wij u graag verder. Contact met ons opnemen kan heel eenvoudig al via Whatsapp maar een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook altijd mogelijk.

  Enkelasser kopen in Roosendaal

  Een enkelas aanhanger kopen doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen verkrijgbaar. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  Bent u niet zeker welke aanhangwagen voor u de juiste is? Geen probleem, onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen naar uw zoektocht naar de geschikt wagen. Een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard. U kunt hier, onder het genot van een bakje koffie, diverse enkelassers vergelijken.

  PAK Schore voor een enkelasser in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor een aanhangwagen enkelas in Zuid Holland.

  Welke soorten enkelas aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken enkelas aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.nl/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.