LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Tandemas

Tandemasser kopen?

Wilt u een tandemasser kopen? Een tandemasser, ook wel dubbelasser genoemd, is een aanhangwagen bestaande uit twee assen waarbij iedere as twee wielen bevat. Het grote verschil ten opzichte van een enkelassige aanhangwagen is het hogere laadvermogen.

Producten in deze categorie

Zeker voor grote klussen is een tandemas aanhangwagen uitermate geschikt. De regels voor het rijden met een tandemasser zijn afhankelijk van het totaalgewicht van de wagen in combinatie met het totaalgewicht van het trekkende voertuig. Indien het gewicht boven de 3500 kilogram is dan heeft u een BE rijbewijs nodig. Wilt u alle regels nog eens teruglezen? Wij hebben een speciale rijbewijs pagina voor u ingericht.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Een tandemasser is dus voor veel doeleinden in te zetten. Onder de categorie dubbelas aanhangwagens bevinden zich zowel open aanhangwagens als gesloten aanhangers. Het is uiteraard sterk afhankelijk van uw werkzaamheden welke type wagen geschikt is voor u. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim assortiment aanhangwagens waardoor wij voor u gegarandeerd voor iedere klus een wagen kunnen leveren.

  Tandemasser aanschaffen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

  Voor het kopen van een tandemas aanhanger bent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres. Met een ruim assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen verkrijgbaar. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  In onze showroom kunt u diverse tandemas modellen vergelijken zodat u alle voor- en nadelen van diverse modellen naast elkaar kunt leggen. Uiteraard helpen onze vakmensen u graag bij de uw zoektocht. Wij kijken graag samen met u, onder het genot van een bakje koffie, naar alle wensen en behoefte die u heeft voor het gebruik van uw nieuwe of tweedehands aanhangwagen.

  Liever een tandemasser huren omdat u hem maar tijdelijk nodig heeft? Ook dit kan bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Reserveer gemakkelijk via het formulier op de desbetreffende verhuur pagina of neem contact op met onze verhuurafdeling om de tandemasser te huren.

  PAK Schore voor een tandemasser in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor een dubbelasser in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.