MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Prijzen aanhangwagens bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wij realiseren ons dat bij aankoop de prijs van een aanhangwagen een belangrijke rol speelt in het beslissingsproces. In ons aanbod hebben wij dan ook aanhangwagens uit verschillende prijsklassen. Wij hebben bij Aanhangwagens XXL West Brabant bewust voor een divers aanbod gekozen zodat we iedereen van een passende aanhangwagen kunnen voorzien. Op onze website tonen wij maximale adviesprijzen zonder extra accessoires daarin opgenomen. Vraag op de desbetreffende productpagina’s gerust een offerte op maat aan om een compleet netto voorstel te ontvangen.

Te koop: aanhangwagens, helemaal rijklaar gemaakt

Kiezen voor Aanhangwagens XXL West Brabant betekent kiezen voor een aanhangwagen die helemaal rijklaar is en vrijwel direct ingezet kan worden. Een tevreden klant proberen we te bereiken door kleine details. Meedenken over de voordelen voor een klant, waar mag bijvoorbeeld een reservewiel geplaatst worden? Niet op de fabriek afgaan, maar wielen in eigen werkplaats nogmaals op moment zetten. Verlichting niet uitleveren zonder zelf na te kijken of er spanningsverlies is op de units. Deze service bepaalt mede de aanhangwagen prijzen. Het grote voordeel is, wat voor soort aanhangwagen u ook bij ons aanschaft, u gaat voor kwaliteit.

Voordelige actiemodellen

Zoals aangegeven zijn wij ons zeer bewust van het feit dat de prijzen van de aanhangwagen een belangrijke rol spelen in uw beslissing. Buitenom ons reguliere aanbod aanhangwagens hebben wij daarom een serie met actiemodellen online gezet. De prijs van deze aanhangwagens is beduidend lager, dit om u als klant de mogelijkheid te geven om te zien wat binnen uw budget valt en om te laten zien dat er voor ieder budget ook een aanhanger verkrijgbaar is. Uiteraard zit er verschil in kwaliteit, de aanhangwagens met de lagere prijs zijn vaak net niet berekend op dat kilootje extra wat de duurdere modellen wel aan kunnen. Uiteraard geven onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens u hier graag meer informatie over.

Wilt u meer weten over een bepaalde modellen en ook over de prijzen van deze aanhangwagens? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.