Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Prijzen aanhangwagens bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wij realiseren ons dat bij aankoop de prijs van een aanhangwagen een belangrijke rol speelt in het beslissingsproces. In ons aanbod hebben wij dan ook aanhangwagens uit verschillende prijsklassen. Wij hebben bij Aanhangwagens XXL West Brabant bewust voor een divers aanbod gekozen zodat we iedereen van een passende aanhangwagen kunnen voorzien. Op onze website tonen wij maximale adviesprijzen zonder extra accessoires daarin opgenomen. Vraag op de desbetreffende productpagina’s gerust een offerte op maat aan om een compleet netto voorstel te ontvangen.

Te koop: aanhangwagens, helemaal rijklaar gemaakt

Kiezen voor Aanhangwagens XXL West Brabant betekent kiezen voor een aanhangwagen die helemaal rijklaar is en vrijwel direct ingezet kan worden. Een tevreden klant proberen we te bereiken door kleine details. Meedenken over de voordelen voor een klant, waar mag bijvoorbeeld een reservewiel geplaatst worden? Niet op de fabriek afgaan, maar wielen in eigen werkplaats nogmaals op moment zetten. Verlichting niet uitleveren zonder zelf na te kijken of er spanningsverlies is op de units. Deze service bepaalt mede de aanhangwagen prijzen. Het grote voordeel is, wat voor soort aanhangwagen u ook bij ons aanschaft, u gaat voor kwaliteit.

Voordelige actiemodellen

Zoals aangegeven zijn wij ons zeer bewust van het feit dat de prijzen van de aanhangwagen een belangrijke rol spelen in uw beslissing. Buitenom ons reguliere aanbod aanhangwagens hebben wij daarom een serie met actiemodellen online gezet. De prijs van deze aanhangwagens is beduidend lager, dit om u als klant de mogelijkheid te geven om te zien wat binnen uw budget valt en om te laten zien dat er voor ieder budget ook een aanhanger verkrijgbaar is. Uiteraard zit er verschil in kwaliteit, de aanhangwagens met de lagere prijs zijn vaak net niet berekend op dat kilootje extra wat de duurdere modellen wel aan kunnen. Uiteraard geven onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens u hier graag meer informatie over.

Wilt u meer weten over een bepaalde modellen en ook over de prijzen van deze aanhangwagens? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

Beoordeling door klanten 9/10 - 451 beoordelingen